Foto Bongo
Sabine Appelmans FB

“Het mooiste cadeau dat je iemand kan geven: jezelf. Doe jezelf én 15.600 Special Olympics Atleten een geweldig plezier en word vrijwilliger bij één van de meer dan 10 activiteiten. Jij kiest, zij kunnen sporten. Fantastisch, toch? Op www.bongolympics.be vind je alle details over deze #volunteerbox!”

Sabine Appelmans

“Het is heel fijn om bij mensen met een verstandelijke beperking te zijn. Ik ben kersverse ambassadeur van Special Olympics Belgium met het hart. Ik zou het zonde vinden indien deze mensen geen gelijke kansen zouden krijgen en ook geen kansen krijgen om aan sport te doen. Daarom vind ik het belangrijk dat initiatieven zoals deze bestaan en dat gewoon iedereen aan sport kan doen.”

Leander Dendoncker

“Ik heb geen seconde getwijfeld toen Special Olympics Belgium me vroeg om me mee in te zetten voor deze nieuwe campagne. De atleten verdienen onze steun en onze toewijding want ook zij willen steeds hun beste beentje kunnen voorzetten tijdens alle sportactiviteiten. Dit kan alleen maar wanneer wij er voor hen zijn. Ik ga alleszins een dagje meehelpen en hoop dat vele anderen mijn voorbeeld volgen!”

Tessa Wullaert

Foto Quinten
FOTO 3 Bongo
FOTO Bongo 2

” Aan al mijn vrienden uit het Waasland en omstreken: in 2019 vinden de Nationale Spelen van Special Olympics Belgium plaats in Sint-Niklaas en Beveren. Je kan je nu inschrijven als vrijwilliger. Vraag snel jouw gratis Bongo #Volunteerbox aan en geef er eentje cadeau. Wij werken al sinds 2014 voor deze prachtige organisatie en mensen en ik kan jullie verzekeren: de vriendschap en dankbaarheid die je terugkrijgt is onbetaalbaar. Make.Things.Move TOGETHER “

Elke De Mayer

Foto Bong 2 vol

“Het was een leuke ervaring om eens het startschot te mogen geven. Ik denk dat we namens iedereen spreken wanneer we zeggen dat we ons geweldig hebben geamuseerd!”

Kevin Borlée

“We weten uit eigen ervaring hoeveel voldoening sport geeft en ik ben heel trots dat ik vandaag namens Jonathan en onze familie heb mogen mee lopen.”

Dylan Borlée

“Voor mijn broers en mezelf was het vanzelfsprekend om positief te reageren op de Play Unified-uitdaging van Special Olympics Belgium. We vinden het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot dezelfde sportinfrastructuren, ongeacht of ze een beperking hebben of niet.”

Jonathan Borlée